Ustvarjalo se je...

Prva pomladna poroka

Spomladi se ptički ženijo, mladi pari pa tudi. 🙂 Tako sta konec marca na skupno pot stopila fant in dekle, on farmacevt, ona “odvisnica” od kave. “Katarina, zrihtaj voščilnico nekaj v tem stilu, na to temo”, mi je bilo rečeno. Pa sem se lotila razbijanja glave, kako to spraviti skupaj na voščilnico. Pa je šlo!

Ob misli na farmacevta sem takoj pomislila na eno zdravilo, ki se mu reče ‘ljubezen’ in pred očmi sem takoj imela medicinsko iglo, ki injicira to zdravilo. Ko pa pomislim na kavo, ne morem mimo enega lepega seta kavnih skodelic.

Za barvo osnove sem se odločila za rdečo, ker sem že na začetku vedela, da bo igla v kavo dodajala nekaj kapljic srčkaste ljubezni v rdeči barvi. Za ozadje sem nato dodala še čudovit biserni papir, na katerem se odsevajo srčki. Od Najlepšega para sem vzela komplet šablonic ‘Skodelica’, s katerim sem izdelala poročni par skodelic. Nevestino skodelico sem embossirala s teksturno embossing srajčko z vzorcem nekakšne čipke, ženinovo skodelico pa sem kar na roke predelala v moški smoking. Na roke sem izrezala trikotnik, ki predstavlja rob oz. ovratnik suknjiča, prav tako je na roke izrezan metuljček, za črne gumbe pa sem uporabila črne drobne kristalčke. Za poroko se spodobi, da je vse sladko, zato kavi ni smela manjkati sladka smetana. 🙂 Medicinsko iglo sem narisala sama in jo tudi na roke izstrigla ter pobarvala z Distress-i. Še nekaj rdečih srčkov in zgornji del voščilnice je bil končan.

Na spodnji del voščilnice sem dodala trak iz istega rdečega barvnega kartona, kot je osnova, nanj pa sem s pomočjo Mavelu-jevih štampiljk ‘Abeceda’ odtisnila imeni mladoporočencev, vmes pa dodala še srček iz bisernega papirja.

Začetno razbijanje glave je na koncu obrodilo simpatičen izdelek. Še sama nisem mogla verjeti, kako posrečeno sta izpadli skodelici v obliki poročnega para. Mlademu poročnemu paru tudi jaz želim, da bi ves čas znala en drugemu dozirati ljubezen. Naj se medicinska igla s tem zdravilom nikoli ne izprazni.

Izdelek prijavljam v:
– galerija meseca aprila – Najlepši par

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja