Ustvarjalo se je...

Šopek sivke

Poletje se je poslovilo, vonj cvetoče sivke pa ostaja v posušenem šopku. Začetek septembra je bil še kar nekako poleten, zato je k Abrahamovki odšel en dišeč šopek nežno vijolične sivke.

Želela sem, da voščilnica izpade res nežno, zato sem za odtiskovanje sivke (štampiljke in rezalne šablone Najlepši par) vzela dva svetla odtenka vijolične. Vse vejice sem lepo skupaj povezala v šopek, ki pa ga držita roki. Rezalne šablonice teh rok je nedolgo nazaj izdala Marina pri Mavelu-ju in so res super, če delaš motiv šopka, ki ga nekdo podarja. Na roki sem dodala tudi nekaj modnih dodatkov v srebrni barvi. Prav tako v srebni barvi se med cvetjem skriva številka 50. Seveda na voščilnici ne sme manjkati slovenski napis, za piko na i pa so zraven še bele polperlice.

Kadar vem, da se voščilnica podarja osebno, naredim zraven tudi ujemajočo kuverto, ki vse skupaj lepo dopolni. Odločila sem se, da na kuverti uporabim tag, ki je del kompleta rezalnih šablon ‘Lavanda’ (Najlepši par). Le-tega sem okrasila s cvetovi in imenom slavljenke.

Posušena sivka res da koristi za odganjanje moljev v garderobnih omarah, ampak kljub vsemu vedno tako lepo zadiši iz omare, ko jo odpremo in v mislih že lahko odplavamo na morje. 🙂

Izdelek prijavljam v:
– galerija meseca septembra – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja