Ustvarjalo se je...

Njenih in njegovih 40

Mož in žena… On Slovenec, ona Kubanka… Oba pa sta praznovala 40. rojstni dan. In ker rojstni dan praznujeta datumsko precej skupaj, je bila izražena želja, da zanju naredim kar skupno voščilnico.

Odločila sem se, da izdelam žensko in moško obleko. Da pa sem pričarala malce kubanske eksotike, sem se poigrala z eksotičnim vzorčastim papirjem.

Moške obleke sploh ni problem narediti, odkar imamo na ustvarjalnih poličkah na voljo komplet Mavelu rezalnih šablonic ‘Gentleman 007’. Za žensko obleko pa sem škarje in platno vzela kar v svoje roke in jo izrezala po svoje. 😉 Dodala sem tudi še nekaj eksotičnih rožic. Ker pa se voščilnica odpira na desno in levo, jo je bilo potrebno nekako obdržati zaprto. To sem dosegla tako, da sem izdelala trak, na katerega sem odtisnila voščilo (štampiljka od Najlepšega para), okrasila pa sem ga še s 40ko (rezalne šablonice ‘Male številke’ – Najlepši par). Ta trak tako zaobjame voščilnico, da se le-ta ne odpira.

Seveda sem zraven izdelala tudi ujemajočo kuverto. Le-to krasita imeni slavljencev in pa še nekaj rožic.

Voščilnica je bila pravi izziv, kako združiti njo in njega, ampak sem bila nad končnim izdelkom čisto zares navdušena. 🙂 Upam, da je všeč tudi tebi, ki si se oglasil/-a v mojem ustvarjalnem brlogu. Hvala za tvoj obisk in pozdravček do naslednjič!

Izdelek prijavljam v:
– galerija meseca oktobra – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja