Ustvarjalo se je...

Decembrska lepotička

Tole voščilnico sem izdelovala že nekaj časa nazaj, ampak je bila namenjena za gospo, ki praznuje v decembru. In ker je decembra vse tako praznično in elegantno, sem se odločila, da tudi voščilnico naredim v tem stilu. Za gospe pa seveda ne smejo manjkati rože. 😉

Voščilnica je v celoti izdelana z Mavelu ustvarjalnimi dobroticami. Tokrat sem izbrala cvetlični okvir, ki že v trenutku lepo zavzame celotno voščilnico. Da pa ne bi na sredino samo dodala napisa, sem stvar malce zakomplicirala. Cvetlični okvir sem najprej odtisnila in toplotno embosirala z zlatim prahom. Sledilo je barvanje. Kot vedno, sem barvala z Distress ink-i. Potem pa je sledil zabavni del, ko je bilo 50:50 možnosti, ali bo stvar dobro izpadla, ali pa bom vse skupaj uničila in vrgla stran ves trud, ki je že bil vložen.

Vzela sem namreč rezalno šablonico kuverte in jo izrezala iz že pobarvanega motiva. Nato pa sem izrezala še dve kuverti iz navadnega belega kartona in jih vse tri zalepila eno na drugo. V kuvertico sem vstavila še listič z voščilom ter na kuverto embosirala številko 70. Nato pa sem ta sendvič zlepljenih kuvertic vstavila nazaj na svoj prostor, iz kjer je bila kuverta izrezana. Tako sem dejansko dobila globino na voščilnici in izgleda, kot da je na voščilnici dejansko kuverta.

Čisto na koncu sem z metalnimi akvarelnimi barvami napackala samo še nekaj zlatih pikic po dveh diagonalnih vogalih, da so zapolnile belo praznino in dodale še malce lesketajočega privdiha. Za osnovo voščilnice pa sem vzela nežno marelično barvo oz. kožno barvo, približno takšno, v kakršni je pobarvanih tudi nekaj cvetov.
Voščilnica mi je bila na koncu zares všeč, kako dobro je vse skupaj izpadlo. In res je bila takšna elegantna. Upam, da se jo je slavljenka razveselila. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja