Ustvarjalo se je...

Rojstnodnevni kozarček z medom

Jesen je čas, ko počasi začne prijati topel čaj z medom in limono. Vse tja do pomladi. Zato sem se odločila, da gospe, ki je jeseni praznovala okrogli 60. rojstni dan, izdelam voščilnico s kozarčkom zdravilnega medu.

Letos nas je Marina iz Mavelu-ja razvajala z ogromno kolekcijami štampiljk in rezalnih šablonic. Ena izmed njih je bila pa čisto slovenska. Medeno slovenska. 🙂 Tako sem iz te kolekcije vzela kozarček, ki sem ga pobarvala v barvi medu (Distress ink odtenek Wild honey), manjkati pa seveda ni smela tudi lesena palčka za doziranje medu. Na etiketo sem odtisnila sladko rojstnodnevno voščilo. Če izdelujem voščilnice za gospe, rože skorajda ne smejo manjkati. Dodala sem jih v rdeči barvi, da se lepo povežejo z medeno barvo. Za še nekoliko bolj elegantno voščilnico sem dodala detajle v zlati barvi (pentlja na kozarčku, številka 60, zlate pikice na ozadju).

Da pa je voščilnica k slavljenki odšla lepo “zapakirana”, je poskrbela ujemajoča kuverta. Oranžna barva, enake rdeče rože kot na voščilnici in pa še ime slavljenke, zataknjeno v malo kuvertico.

Mmm, meni se ob pogledu na voščilnico kar malce pocedijo sline, saj imam v mislih dober zeliščni čas z medom in limono. Hm… Kaj pa še kakšen medenjak zraven? Ne bi bilo slabo, kajne? 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja