Ustvarjalo se je...

Okvir za sliko za 1. rojstni dan

Moj porodniški dopust se počasi končuje, ampak nanj se bom spominjala z veliko hvaležnostjo, da so nama s škratom bili v tem času podarjeni tudi trenutki, ki sva jih lahko preživela z mojo prijateljico in njeno malo škratinjo, ki je le 14 dni starejša od našega fantka.

Ob njenem 1. rojstnem dnevu sem ji želela podarili nekaj, kar ji bo ostalo za spomin na druženje z našim fantkom. Spomnila sem se, da bi to lahko bila uokvirjena slika, ki pa jo lahko še dodatno otroško okrasim.

Takoj sem se spomnila na rezalne šablone ‘Zajčki’ iz zadnje pomladne kolekcije Najlepšega para. V tem kompletu se skrivata zajčica in zajček, ki sta me takoj spomnila na naša dva aprilska sončka.

Poleg kompleta rezalnih šablon ‘Zajčki’ sem uporabila še komplet ‘Na travniku’, iz katerega sem uporabila šablone za travo, sonce ter oblake.
Ko sem imela postavljeno že celotno sceno, mi je manjkala tista pikica na i, da ta okvirček dobi še malce globlji pomen. Ta pikica pa se skriva v napisu (štampiljka znamke Mavelu). Malima škratoma res iz srca želim, da bi v življenju spoznala, da so res prav drobni trenutki tisti, ki največ štejejo in dajejo življenju pomen.

Prvo leto je res čisto prehitro minilo. Se mi zdi, da sva s škratom komaj da prišla iz porodnišnice, pa bo že prav kmalu pihal 1. svečko. Bilo je res lepo leto, ki bo v moje srce ostalo vtisnjeno s prav posebnim pečatom.

Izdelek prijavljam v:
– galerija meseca marca – Najlepši par
– Izziv #40 – Pomladni veter – Vesela hiška

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja