Ustvarjalo se je...

Zahvalnici ob koncu vrtčevskega leta

Vzgoja ni priprava na življenje; vzgoja je življenje.
(John Dewey)

Še eno šolsko leto se je končalo, prav tako pa tudi vrtčevsko. Velikokrat se premalo zavedamo, kako zahtevno delo opravljajo vzgojiteljice, vzgojitelji ter njihove pomočnice oz. pomočniki. Skrbeti za skupinico razigranih otročkov, ko ima vsak med njimi svoje potrebe… Ne, ni lahko. Jih previjati, hraniti, znati potolažiti, vzgajati, razumeti… Včasih imamo starši težavo vse to obvladati že pri enem samem otroku, kaj šele, če jih imaš za celo malo četico. Ravno zato si vse te osebe ob koncu vrtčevskega leta zaslužijo eno veliko zahvalo.

Tudi letos je prišla do mene ena prošnja, če lahko izdelam zahvalnici za vzgojiteljico in njeno pomočnico. Zahvalnici sem izdelovala za vzgojiteljici oranžne skupine, zato je tudi prevladovala ta barva.

Zahvalnici krasijo čudovite pisane cvetlice, ki sem jih izdelala s pomočjo Mavelu rezalnih šablonic, pobarvala pa sem jih z Distress ink-i. Od Mavelu-ja je tudi napis ‘Hvala iz srca’. Na vsako zahvalnico je priletela ena čebelica. Izrezani sta s pomočjo rezalnih šablon znamke Marianne Design. Kuverti sem seveda okrasila z imeni vzgojiteljic, uporabila pa sem rezalne šablone Nalepšega para.

Resnično ne pozabimo, kako pomembno delo opravljajo vzgojiteljice in vzgojitelji ter se jim za vse to tudi med letom večkrat zahvalimo. Beseda ‘hvala’ nas nič ne stane, naslovniku pa zelo pogreje srce. 🙂

Voščilnico prijavljam v:
– galerija meseca junija – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja