Ustvarjalo se je...

Čebelja rojstnodnevna voščilnica

Dobra beseda je kot med: sladka za dušo in zdravilo za telo.

Voščilnico s simpatičnimi čebelicami (rezalne šablone znamke Marianne design) sem izdelala že februarja in sicer za prijateljico, ki naju druži ista strast do izdelovanja voščilnic. Seveda imam kot ustvarjalka v takšnih primerih kar malce treme, ali bo voščilnica prejemniku oz. prejemnici všeč. No, v tem primeru je bila trema odveč, ker je bila prejemnica nad voščilnico navdušena, sama pa sem ob tem občutila tisti topel, prijeten občutek v srcu, ko vem, da sem s svojim izdelkom, svojim trudom nekomu polepšala dan.

Na voščilnici sem se poigrala z ozadjem, ki sem ga izdelala s pomočjo plastične šablone v obliki čebeljega satovja. Za barvanje sem uporabila Distress ink odtenek Wild honey.
Ker k satovju pašejo šestkotniki, sem uporabila rezalne šablone Najlepšega para, da sem izrezala črn ter zlat šestkotnik. V osrednji del voščilnice sem nalepila voščilo, ki je prav tako izrezano z rezalnimi šablonami Najlepšega para. Prav poseben pridih pa voščilnici da zlat papir, v katerem se svetlikajo majhni šestkotniki.

Med dela čast čebelam, ljubezen pa človeški duši.

Voščilnico prijavljam v:
– galerija meseca julija – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja