Ustvarjalo se je...

Morska voščilnica za abrahamovko

Človeštvo je kot ocean; če je nekaj kapljic v oceanu umazanih,
to še ne pomeni, da je ves ocean umazan.
(Mahatma Gandhi)

Ustvarjanje me je tokrat popeljalo na morje. Želja je bil namreč, da bi bila voščilnica nekako povezana z morjem, saj je abrahamovka za darilo prejela denarne prispevke za križarjenje. In res je nastala ena topla morska voščilnica.

Za ozadje sem se poigrala z različnimi vzorčastimi papirji, ki sem jih razrezala na trakove in jih nato sestavila skupaj. Spodaj sem z modrimi papirji nakazala morje, zgoraj pa s svetlo rjavimi peščeno obalo.

Osrednji motiv sem izdelala na treh krogih. Uporabila sem papir s sličico svetilnika ob morju. Dodala pa sem voščilo in številko 50, ki sem ju toplotno embosirala z zlatim prahom. Še malce dodatnega morskega pridiha je dodala vrvica v krem barvi, ki spominja na vrvi, s katerimi so ladje privezane na pomol.

K voščilnici sem izdelala še ujemajočo kuverto, na katero sem umestila ime slavljenke. Uporabila sem rezalne šablone ‘velika abeceda’ od Najlepšega para.

Glede na to, da je čas poletnih počitnic in vas je veliko še na morju, se mi je zdelo prav, da to voščilnico pokažem ravno sedaj, pa čeprav sem jo izdelala že nekaj časa nazaj. Vse tiste, ki pa imate dopustovanje že za seboj, pa naj voščilnica v mislih popelje še malce nazaj na obalo prostranega morja. 🙂

Voščilnico prijavljam v:
– Izziv #341: VODA – CRAFT-alnica
– galerija meseca avgusta – Najlepši par

– izziv #45 – Razglednica z morja – Vesela hiška

6 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja