Ustvarjalo se je...

Trobentaški ‘Vse najboljše’

Izdelovanje voščilnic je enostavnejše, če veš, za koga izdeluješ voščilnico in če vsaj približno veš, s čim se ta oseba rada ukvarja. Zato verjetno ni težko uganiti, kaj v delčku svojega prostega časa dela oseba, kateri je bila namenjena tokratna voščilnica. Res je, prejemnik te voščilnice pri godbenikih igra trobento. Pa sem si rekla, zakaj pa ne bi bila še na voščilnici ena trobenta. 🙂

Pri tej voščilnici sem uporabila tehniko maskiranja, zato da sem dobila tri bele kroge, v katere sem potem umestila osrednji motiv in napis. Ozadje sem izdelala s pomočjo senčenja z Distress ink-i, ki sem ga na koncu še pokapala z vodo ter srebrno akvarelno barvo.

Glavna zvezda voščilnice je mišek, ki igra trobento, družbo v preostalih dveh krogih pa mu delajo še note ter Mavelu-jev rojstnodnevni napis. Za pikico na i sem na voščilnico dodala še sekvinčke v modri in srebrni barvi, ki se lepo podajo k ozadju.

Voščilnico še toliko bolj z veseljem delam, kadar vem, da bo osebi, h kateri gre, res nekaj pomenila. Oseba, kateri je bila namenjena ta voščilnica, je ena tistih, pri kateri res vedno začutim, da je bila iskreno vesela prejete pošte. No, pa saj, a ni lepo, da te v poštnem nabiralniku pričaka še kaj drugega, kot pa samo položnice?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja