Ustvarjalo se je...

Cvetlična voščilnica za rojstni dan

Cvetlice so Zemljin nasmeh.
(Ralph Waldo Emerson)

V mesecu juliju je svoj rojstni dan praznovala meni zelo draga oseba, ki pa obožuje sobne rastline. Seveda je od mene v svojo zbirko sobnih rastlin prejela še eno novo, zraven pa sem dodala še eno s cvetlicami okrašeno voščilnico.

Že v svoji prvi objavi sem povedala, da so Mavelu-jeve štampiljke ‘Cvetlični raj’ trenutno pri meni res zelo veliko v uporabi. Pri tej voščilnici sem odtisnila dva že sestavljena cvetlična aranžmaja, potem pa sem odtisnila še nekaj posameznih cvetov in pikic. Odtise sem nato pobarvala z Distress ink-i. Na voščilnico sem želela dodati tudi voščilo. Tokrat sem se odločila za napis ‘Z najlepšimi željami’ od Najlepšega para, ki sem ga najprej izrezala iz papirja, na katerem sem že imela pobarvane cvetlice. Nato sem iz tršega belega papirja izrezala še tri napise in jih vse skupaj zlepila skupaj, kot zgornjo plast pa sem nalepila plast, potiskano s cvetlicami. Tako sem dobila nekaj 3D učinka, saj je napis tako postal rahlo privzdignjen. Napis sem nato samo še zalepila na svoje mesto in voščilnica je bila že skoraj končana. Za pikico na i sem z Glossy accents-om dodala samo še nekaj prozornih pikic in vse skupaj zalepila na osnovo voščilnice.

Poletni čas nas razvaja z marsikatero cvetočo rožo, zato si vzemimo čas ter se kdaj pa kdaj ustavimo in samo opazujmo vse te čudovite stvaritve, ki nam jih daje narava.

Svoj izdelek prijavljam v galerijo meseca avgusta in poletno galerijo pri Najlepšem paru.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja