Ustvarjalo se je...

Poročne sončnice

Kjer se vse presoja le po koristnosti in donosnosti, ljubezen zamre. Vendar je ljubezen močnejša od vseh računic. Ne pusti se stlačiti v življenjske načrte. Preprosto zacveti, kjer in kadar hoče. Ljubezen ne sprašuje po svoji upravičenosti. Je, kakršna je. Obstaja, ker obstaja. Prebije se skozi vse namensko. Svobodna je in ne pusti, da bi ji kaj predpisali. Ne kdaj ne kje in tudi ne kako sme cveteti.
Preprosto cveti. In kjer zacveti, razveseli srce.
(Anselm Grün)

Vedno sem zelo vesela, kadar dobim v izdelavo poročno voščilnico. Še bolj sem pa vesela, kadar moram v voščilnico vključiti sončnice, ker so moje najljubše rože in je z njimi zato vedno tako lepo delati. Za tokratno poročno voščilnico sem se odločila, da jo naredim v obliki tresočke. Za osnovo sem vzela natur rjav papir, ker se mi zdi, da se tako lepo poveže s sončnicami. Na osnovo sem nato zalepila bel biserni papir, ki je potiskan s srčki, ki se prav lepo zasvetijo, ko nanje pade svetloba, jih je pa na fotografijo zelo težko ujeti. Okence za tresočko sem sestavila kar iz več izrezov srca, ki sem jih zalepila skupaj. Znotraj srca sem z Mavelu-jevimi štampiljkami ‘Abeceda’ odtisnila imeni mladoporočencev (ja, ta abeceda je res super za odtiskovanje imen), v samo tresočko pa sem nasula drobne srčke, ki sem jih z mini šablonico izrezala iz belega in rumenega bisernega papirja. Sončnice sem naredila s pomočjo šablone za sončnico znamke Marianne design, ki zame osebno naredi res najlepše cvetove. Za cvetove in liste sem prav tako uporabila biserni papir v rumeni, zeleni in rjavi barvi, da se na voščilnici vse skupaj lepo poveže, pa še takšne lepe nežne barve so. Preostalo mi je samo še to, da sem vse skupaj sestavila v celoto, za pikico na i pa sem na rob srca dodala še tri bele perlice. Da pa je voščilnica k mladoporočencema odšla lepo zapakirana, sem izdelala še kuverto, ki sem jo prav tako okrasila s cvetom sončnice in nekaj belimi perlicami.

Verjamem, da sta mladoporočenca preživela en krasen poročni dan, hkrati pa upam, da ju je moja voščilnica razveselila in da sta se z njenim tresenjem tudi malce poigrala. 🙂 Pošiljam vam en ustvarjalen (zaenkrat še) poletni pozdrav do naslednjič!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja