Ustvarjalo se je...

Poročna v pastelnih barvah

V ekonomiji ljubezni je treba dati več, kot imamo: dati moramo sami sebe. Ljubezen imaš, če trpljenje drugega občutiš kot na lastnem telesu in če veselje drugega postane tvoje lastno veselje.
V dobrem zakonu nisi nikoli sam. Nikoli nisi sam bolan ali invalid. Nikoli nisi sam v sedmih nebesih.
Vedno sta v dvoje, da si delita vso srečo in da skupaj prenašata vse skrbi in bolečine.
(Phil Bosmans)

Tokratno poročno voščilnico sem delala v pastelnih barvah in moram reči, da sem med izdelovanjem resnično uživala, ker so izbrane barve prav božale moje oči in srce.
Začela sem tako, da sem na bel papir odtisnila cvetlice iz Mavelu-jevega kompleta ‘Cvetlični raj’, še nekaj cvetlic pa sem odtisnila posebej na papir, ker sem jih kasneje tudi izrezala. Ko sem imela vse cvetlice odtisnjene na mestih, kjer sem želela, sem se lotila njihovega barvanja z Distress Ink-i. Malce dlje je trajalo, da je bilo vse pobarvano, ampak je bilo vredno. Ko sem imela vse pobarvano in se je vse skupaj posušilo, sem s šablono srčka iz kompleta ‘Amerikanka’, ki ga najdete pri Najlepšem paru, izrezala dva okenca. Odprtini sem zapolnila z roza bisernim papirjem. V levem srcu sem z Mavelu-jevimi štampiljkami ‘Abeceda’ odtisnila začetnici imen mladoporočencev ter vmes dodala roza srček, v desno srce pa sem odtisnila enega izmed poročnih napisov, ki jih najdete pri Ustvarjalnem dotiku. Na voščilnico sem nato dodala še nekaj posameznih cvetov, ki gledajo rahlo čez rob srčkov. Prilepila sem jih s 3D blazinicami, da še malce bolj razgibajo voščilnico. S kotnim luknjačem sem nato zaoblila vogale belega papirja ter vse skupaj zalepila na roza osnovo voščilnice. Na koncu sem nekaterim cvetlicam v sredino dodala še bele perlice, ki prav pašejo na poročno voščilnico ter z Glossy accents-om naredila še nekaj prozornih pikic. In poročna voščilnica je bila pripravljena, da odide do novopečenega para.

S poročnimi voščilnicami sem za letos skoraj zagotovo zaključila, so pa na vidiku že novi projekti. Poletja je praktično konec, jesen se bo na hitro odvrtela in že bodo tu božični prazniki. Bom morala biti kar pridna in kmalu zavihati rokave.
Še zadnji avgustovski pozdrav, naslednjič pa se beremo že v jesenskem mesecu.

Voščilnico prijavljam v galerijo meseca avgusta pri Najlepšem paru.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja