Ustvarjalo se je...

Prva… Les in zelenje za najboljšega prijatelja…

Pa je le uspelo! Kar nekaj časa se je v moji glavi podila misel o blogu, kjer bi predstavljala svoje izdelke in v objavah tudi malce več povedala o samih tehnikah in postopkih izdelave. Ideja je dozorevala, na koncu pa je vendarle dozorela. Zato vas vse skupaj prav lepo pozdravljam v mojem ustvarjalnem brlogu, v katerega se boste, upam da, z veseljem vračali, pogledali, kaj je novega in morda pustili tudi kakšen komentar.

Za otvoritveni izdelek mojega bloga sem izbrala voščilnico, ki sva jo z možem pred nekaj dnevi podarila osebi, ki ima v mojem življenju zelo pomembno mesto. Prijatelj v najglobljem pomenu besede… V voščilnici sem želela ujeti njega, njegovo dušo. In del njega je zagotovo les, zato tudi takšno embosirano ozadje, ki je rahlo senčeno z Distress blazinico Vintage photo. Skrbno sem izbrala tudi osrednjo misel, ki krasi voščilnico. Izbrala sem misel matere Tereze, ki jo je v obliko štampiljke spravila naša slovenska oblikovalka štampiljk in šablon Marina Vesel iz Mavelu-ja. Kot piko na i pa to misel zaokroži venček iz zelenja, ki se lepo sklada z lesenim vzorcem v ozadju. Za zelenje sem uporabila Mavelu-jeve štampiljke in šablone ‘Cvetlični raj’, ki so zadnje čase pri meni zelo pogosto v uporabi. Kot čisto zadnje sem dodala na venček zeleno pentljo, k napisu pa še nekaj Nuvo belih pikic, ki vse skupaj še malce popestrijo. In tadaaa… Moška voščilnica je končana.

Kako drugačen bi lahko bil naš svet, če bi vsak od nas ponotranjil misel, ki sem jo uporabila na tokratni voščilnici. Zato nam res vsem skupaj želim, da bi se vsak dan znova zavestno (po)trudili in v naša dejanja vlagali kar se da veliko ljubezni. Vsak atomček ljubezni šteje!

Toliko za prvič. Upam, da se čim večkrat srečamo tu, v mojem ustvarjalnem brlogu in da vam bo kateri od mojih izdelkov mogoče kdaj narisal kakšen nasmeh na obraz.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja