Ustvarjalo se je...

Birmanski voščilnici v zelenem

Pridi kot svež vihar, naj tvoja moč napolni nas…

V naši župniji je slovesnost birme ponavadi vedno v spomladanskem času, zato mi je kar malce čudno, kadar delam birmanske voščilnice v jeseni, le-te pa gredo potem na kakšen drug konec naše države. Tokrat sem izdelala dve fantovski birmanski voščilnici, ki sta skoraj enaki, poigrala sem se samo z zrcaljenjem motiva in pa s številom uporabljenih krogov na eni in drugi voščilnici.

Kot osrednji motiv na voščilnici je golob, ki sem ga izrezala in sestavila s pomočjo kompleta šablon LeCreaDesign. Zraven sem na zlat papir z zelenim prahom toplotno embossirala birmanski napis ‘Naj te napolni Sveti Duh’ iz kompleta ‘Ti si ta luč’, ki ga lahko najdete pri Ustvarjalnem dotiku. Za ozadje sem se poigrala s krogi v različnih zelenih odtenkih. Ko sem trak z napisom, goloba in kroge postavila na rjavo craft osnovo, ki sem jo rahlo osenčila z rjavo Distress blazinico Vintage photo, mi je na voščilnici nekaj manjkalo, zato sem dodala še vejice zelenja, ki sem jih izrezala iz zlatega papirja in pa zelenega paus papirja. Za piko na i sem na koncu dodala še tri kristalčke v različnih zelenih odtenkih.

Voščilnici prijavljam v:

– idejnik meseca septembra pri Ustvarjalnem dotiku (uporabljeni izdelki iz trgovinice: štampiljka iz kompleta ‘Ti si ta luč’, rjav craft papir docrafts Papermania, 300g bel papir Craft UK Limited, paus papir Anita’s Plain Pastel Vellum Pack)

– izziv #22 – Zelena kot trava pri Veseli hiški

3 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja