Ustvarjalo se je...

Moja prva twist pop-up voščilnica

V mesecu septembru je rojstni dan praznovala moja mami. Mama je ena sama in zato si zasluži prav posebno voščilnico.

Odločila sem se, da izdelam twist pop-up voščilnico. To je voščilnica, ki ima malce poseben način odpiranja in je takšna malce interaktivna. Še dobro, da sem enkrat nekje zasledila video z natančnimi navodili, kako izdelati takšno voščilnico, ker priznam, da na pamet, samo ob fotografijah takšnih voščilnic bi bila izdelava precej težja.

Za osnovo voščilnice sem vzela marelično roza barvni karton, ki se je lepo povezal z vsemi ostalimi vzorčastimi papirji iz seta papirjev ‘Till we meet again’ znamke P13. Vse te papirje lahko najdete pri Maji v trgovinici Premium craft. Prvo stran voščilnice sem okrasila z roza maki, ki sem jih izrezala s šablonami Najlepšega para. Cvetne listne sem nato še rahlo posenčila z Distress Ink blazinico, odtenek Victorian velvet. Sprednjo stran krasi tudi prikupen napis o nasmehu. Štampiljka za ta napis je bila del Mavelu-jevega rojstnodnevnega darila. Piko na i pa dodajo še roza sekvinčki, ki se na voščilnici lepo zableščijo.

Znotraj voščilnice pa se skriva tista posebnost te voščilnice. Ko namreč odpreš voščilnico, se ti razprostre takšna mala zgibanka, ki jo seveda lahko poljubno okrasiš. Kot sem že napisala, sem sama za celotno voščilnico uporabila papirje iz seta ‘Till we meet again’. Tudi sličice okna, vrat in poštnega nabiralnika so iz tega kompleta. Ker so sličice že same po sebi tako lepe in bogate, ni bilo potrebnega nobenega dodatnega krašenja same notranjosti voščilnice. Na papirček, ki je namenjen posvetilu, sem le še odtisnila štampiljko ‘Objem OD MENE ZA TEBE’, ker objemov za mamico res nikoli ni preveč. Tudi ta štampiljka se je letos znašla v Mavelu-jevem rojstnodnevnem darilu. Malce posebna voščilnica za mojo mami je bila tako končana. Manjkalo je le še to, da sem na spodnji zeleni del zapisala moje voščilo.

Nežna, pa vendar posebna voščilnica… Nekaj mojih živčkov je sicer zahtevala, ampak je bil trud ob koncu izdelave poplačan. Mami je bila voščilnice izredno vesela, kar je pokazala tudi s tem, da je voščilnico kar nekajkrat odprla in zaprla.

Voščilnico prijavljam v:
– galerijo meseca oktobra – Najlepši par

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja