Ustvarjalo se je...

Praznične voščilnice 2021

V iztekajočem se letu mi ostanejo za pokazati samo še praznične voščilnice, ki so v preteklih dneh odšle v nekaj več kot 50 poštnih nabiralnikov. 🙂 Za mano je kar pestra jesen, zato je bilo tudi s samo izdelavo voščilnic tako.

Septembra sem se lotila izdelave vzorčnih primerov letošnjih prazničnih voščilnic in priznam, da sem si zadala kar hudo nalogo. Ideja je bila, da bom ustvarjala s pomočjo šablone ‘Interaktivni tag’, ki je bil del zadnje zimske kolekcije od Najlepšega para.

Vedno izdelam dva motiva – enega krščanskega in enega posvetnega. Pri krščanskem motivu sem se poigrala s štampiljkami in šablonami ‘Angeli’ (Najlepši par), šablono oblaka pa sem vzela iz kompleta šablon ‘Mali medvedki’ (Najlepši par). Za posvetni motiv pa sem vzela skodelico z vročim kakavom in smetano (Najlepši par) in pa okrašeno božično drevo. Napis ‘iz srca voščimo’ je iz kompleta štampiljk ‘Snežinke’ (Najlepši par), voščila, ki pa se skrivajo v notranjosti tag-a pa so od Ustvarjalnega dotika.

Kot pa sem že rekla, mi letošnja jesen kar se tiče izdelave voščilnic ni bila najbolj naklonjena, zato sem se znašla sredi časovne stiske. Posledica tega je bila, da sem morala prvotni načrt spremeniti in nekoliko poenostaviti samo izdelavo voščilnic. Tako so nastale voščilnice, ki niso imele vključenega interaktivnega tag-a, ampak zato niso bile nič manj lepe.

Posvetni motiv pa sem dejansko povsem spremenila. Za rojstnodnevno darilo sem letos dobila Mavelu-jev adventni koledar, znotraj katerega sta se v začetku meseca skrivali dve zelo simpatični štampiljki, ki sta me takoj prepričali.

Ozadje voščilnice sem izdelala s pomočjo štampiljk ‘Snežinke’ (Najlepši par), v samem središču pa se je znašel simpatični snežak (‘Snežakov objem’ – Mavelu), družbo pa mu je delalo praznično voščilo (‘Praznični baner’ – Mavelu). Za pikico na i sem snežaka obdala še s padajočim snegom, ki sem ga ustvarila s pomočjo belih Nuvo crystal dropsi.

Praznične voščilnice so bile na koncu kljub vsem oviram pravočasno narejene in pripravljene, da razveselijo prejemnike. Čeprav ni šlo vse po načrtih in je bilo vmes nekaj panike, na koncu največ šteje to, da s svojo voščilnico nekomu polepšam dan in v njem za trenutek vzbudim občutek topline. 🙂

Voščilnice prijavljam v:
– galerija meseca decembra – Najlepši par
– galerija jesen in zima – Najlepši par
– idejnik meseca novembra in decembra 2021 – Ustvarjalni dotik (uporabljeni izdelki: štampiljka s slovenskim napisom ‘Kristus prihaja…’ in ‘Vesel božič…’, rjav craft papir docrafts Papermania, 300g bel papir Craft UK Limited in 9mm obojestranski lepilni trak Aurelie)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja