Ustvarjalo se je...

Stari dolgovi pred iztekom leta

Pred koncem leta 2021 imam za pokazati še nekaj mojih izdelkov, za katere je vmes zmanjkalo časa, da bi jih posebej predstavila, pa vendar si zaslužijo, da so pokazani širšemu občinstvu. 😉

Septembra sem za gospoda, ki izredno obožuje cvetlice, izdelala darilno kuverto. Nastal je en takšen čisto divji venček iz poljskih cvetlic – maka, sončnic in žita. Šablone za cvetove maka in pa štampiljko napisa lahko najdete pri Najlepšem paru, žito je izrezano s pomočjo šablone Cottage cutz, sončnica pa s šablono Marianne design.

Prav tako septembra sta nastali takšni prikupni mali darilni kuvertici, ki sta ravno pravšnji, da se v njuni notranjosti skrije “papirnato darilo”. Roza kuvertica je v celoti izdelana s štampiljkami in šablonami od Mavelu-ja (Cvetlični raj in Vesela druščina), pri modri kuvertici pa so lončnice izdelane s pomočjo Mavelu-jevih štampiljk, ozadje pa je od Najlepšega para (Ozadja z voščili).

Konec novembra pa sem se lotila izdelave fantovske voščilnice. Slavljenec, ki je postal polnoleten, obožuje avtomobilsko znamko Audi, zato je tudi voščilnica bila obarvana v tem smislu. Poigrala sem se izključno z belo in črno barvo in kot rezultat je ven prišla voščilnica, ki mi je do sedaj izmed vseh moških voščilnic najljubša. Tudi pri tej voščilnici je bilo uporabljenih nekaj ustvarjalnih pripomočkov od Mavelu-ja (Izdelaj si ozadje) in od Najlepšega para (Amerikanka, Male številke, Voščila za vse priložnosti).

Voščilnice prijavljam v:
– galerija meseca decembra – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja