Ustvarjalo se je...

Rojstnodnevni angel

Angel varuh svojega varovanca
spremlja, če ta želi to ali če noče,
in ko z njim prek zadnjega klanca
pride, na grobu njegovem joče.
(Tone Pavček)

Voščilnica, ki sem jo izdelovala tokrat, je bila povezana z angeli in pesnikom Pavčkom, zato sploh ni bilo dileme po katerih štampiljkah in šablonah bom posegla.

Za ozadje voščilnice sem se poigrala s senčenjem v sivo modrih odtenkih. S pomočjo rezalne šablone sem si pripravila papirnato šablono vala, ki sem ga nato senčila z Distress Ink-i. Motiv angela na gugalnici sem v celoti izdelala s pomočjo štampiljk in šablon od Najlepšega para (uporabljeni kompleti: Angeli, Mali medvedki, Luna in zvezde). Oblaček, s katerega visi gugalnica, sem nalepila s 3D blazinicami, da voščilnico naredi še malce bolj posebno. V spodnjem delu voščilnice sem si pustila prazen bel prostor, kamor pa sem s pomočjo Mavelu-jeve štampiljke odtisnila čudovito Pavčkovo misel.

Voščilnica je dejansko zelo preprosta za izdelavo, izpade pa zelo simpatično in vsega na njej je ravno prav. V prihodnje bom verjetno izdelala še kakšno podobno voščilnico in si jo morda pospravila v škatlo, kjer hranim voščilnice, narejene na zalogo. Je dobro imeti včasih kaj na zalogi, ker kdaj pa kdaj enostavno zmanjka časa. 😉

Voščilnico prijavljam v:
– galerija meseca januarja – Najlepši par

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja