Ustvarjalo se je...

Leteči medvedek št. 1

Danes vam pokažem prvo od treh voščilnic, ki sem jih naredila v enem samem popoldnevu. To, da v enem dnevu naredim dve, kaj šele tri voščilnice, se zgodi zelo redko. Tokrat pa me je zagrabilo, da bi se malce igrala z Distress Ink-i in z njimi ustvarila različna ozadja.

Pa poglejmo, kaj je nastalo pri prvi voščilnici. Kot sem rekla, sem se najbolj igrala z ozadji. Pri tej voščilnici sem s pomočjo ozkega maskirnega traka iz zgornjega levega vogala naredila šest pasov, ki sem se jih nato lotila barvati oz. senčiti z Distress Ink-i. Uporabila sem naslednje odtenke: Villainous potion, Milled lavender, Tattered rose, Wild Honey, Fossilized amber in Victorian velvet. Kot boste videli, sem na vseh treh voščilnicah uporabila simpatičnega medvedka v letalu, ki ga najdemo v kompletu šablon in štampiljk ‘Dan za prijatelje’ (Najlepši par). Medvedek je pobarvan z odtenkom Vintage photo, letalo z Velvet rose, leteči srčki za letalom pa z Villainous potion.

Pasove sem zanalašč senčila tako, da so zgoraj levo barve žive, močne ter nato počasi prehajajo v svetle tone, na koncu pa zbledijo v belino papirja, ki sem ga uporabila. To pa sem naredila zato, ker sem že od začetka vedela, da želim imeti v spodnjem desnem kotu napis. Ko sem začela delati voščilnico, še nisem vedela, kateri napis to bo, vedela pa sem, h kateri osebi bo ta voščilnica odletela za rojstni dan. Doma imam že kar zajetno zbirko Mavelu-jevih štampiljk z različnimi mislimi in napisi, tako da ni bilo težko najti primerne. Misel avtorice Harrya Potterja J. K. Rowling o moči, ki jo nosimo v sebi… Ja, premalokrat se zavedamo, česa vsega smo kot posamezniki zmožni, le verjeti moramo sami vase. Voščilnici je manjkala samo še tista pikica na i. To sem dosegla s tem, da sem na voščilnico zalepila še šest svetlečih sekvinčkov, ki so voščilnici dodali nekaj sijoče čarobnosti.

Naslednjič bo zopet priletel medvedek, le da bo s seboj prinesel nekoliko bolj pastelne barve. 😉 Pozdrav do takrat!

Voščilnico prijavljam v:
– galerija meseca februarja – Najlepši par
– pomladna galerija – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja