Ustvarjalo se je...

Leteči medvedek št. 2

Kot sem že omenila v prejšnjem prispevku, je tudi tokrat na vrsti en leteči medvedek, le da se je ta obdal s pastelnimi barvami.

Tako kot pri prejšnji voščilnici, sem se tudi pri tej igrala z ozadjem. Pri tej voščilnici sem s tankim maskirnim trakom naredila pokončne trakove, ki sem jih senčila od zgoraj navzdol. Za senčenje sem uporabila naslednje odtenke Distress Ink-ov: Cracked pistachio, Squeezed lemonad, Tumbled glass, Shaded lilac in Picked raspberry.

Medvedek je tokrat poletel med oblake. Uporabila sem šablono oblaka iz kompleta ‘Mali medvedki’ (Najlepši par). Ko sem zalepila oblačke, mi je voščilnica delovala nekoliko prazno, zato sem se odločila, da jo naredim še malce bolj pravljično in ji dodam zvezdice. Zvezdice niso iz nobenega kompleta, ampak je to ena mini šablonica, ki sem jo enkrat dobila od ene izmed naših slovenskih ponudnic šablon in štampiljk kot darilce ob naročilu. V takšnih primerih pridejo takšne male šablonice še kako zelo prav. 🙂

Tudi to voščilnico sem izdelovala z mislijo na osebo, h kateri bo odšla. Tej osebi sem po pošti želela poslati en papirčkast objem, ker vem, da ga v teh dneh, mesecih zares potrebuje. Tako sem posegla po Mavelu-jevih štampiljkah in odtisnila objemčkast napis. Pod napisom ‘nasmeh’ mi je nekaj manjkalo in spomnila sem se na štampiljke prikupnih obrazkov, ki jih prav tako lahko najdete pri Mavelu-ju. Ta obrazek je bil zares tisto, kar je še manjkalo na voščilnici.

Če se je ta oseba, h kateri je odšla voščilnica, vsaj malce nasmehnila, ko je odprla kuverto, potem je bil namen dosežen. Včasih res ni potrebno veliko, da se ti na obraz prikrade nasmeh. Bodimo drug drugemu razlog za nasmeh.

Voščilnico prijavljam v:
galerija meseca marca – Najlepši par
– pomladna galerija – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja