Ustvarjalo se je...

Prikupna žirafa za malo Sofio

Včasih te kakšno sporočilo preseneti. Pozitivno preseneti. Tako je tudi mene presenetilo sporočilo bivše sošolke s fakultete, s katero nisva bili v stiku že… Huh, moram prešteti… Skoraj 13 let. Prosila me je, če ji izdelam voščilnico ob rojstvu za malo Sofio. Ker je njeno darilo za dojenčico vsebovalo žirafo, sem se odločila, da jo vključim tudi na voščilnici.

Kadar se rodi nov Zemljan, vedno rada posežem po šablonah ‘Otroški body’ (Najlepši par). K žirafi se seveda lepo poda rumena barva, zato sem se odločila za nežno črtasto osnovo body-a. Šablone ali pa štampiljke žirafe nimam, zato sem se lotila risanja oz. prerisovanja. Tako sem dobila eno prikupno žirafo, ki sem jo nato še pobarvala z Distress Ink-i (odtenki Fossilized amber, Vintage photo in Black soot). Body sem okrasila z imenom male princeske, poleg pa sem prilepila nežno rumene perlice. Voščilnici sem na koncu dodala še nekaj svežine z zelenimi listki. Saj vsaka žirafa rada poseže po svežih listih visoko na drevesih, kajne?

Voščilnica je bila pripravljena, da odide na dolgo pot. Iz Zasavja je namreč najprej odšla na Gorenjsko, z Gorenjske pa na še daljšo pot proti Švici. Prav neverjetno, kam vse odidejo moje voščilnice. 😀

Voščilnico prijavljam v:
– galerija meseca marca – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja