Ustvarjalo se je...

Slonček ob rojstvu fantka

Včasih se tudi jaz znajdem v časovni stiski in res ni dovolj časa, da bi se lotila izdelovanja kakšne bolj kompleksne voščilnice. Ampak še vedno je rojstvo otroka dogodek, ki si zasluži ročno izdelano voščilnico, ki jo potem oddam na pošto, da odpotuje k novemu Zemljanu. V takšnem primeru potem posežem po kakšnem preprostejšem motivu in na koncu ugotovim, da tudi zelo preprosta voščilnica lahko izpade zelo simpatično. Točno tako je bilo tudi s to voščilnico, ki vam jo predstavljam danes.

Kot sem že rekla, voščilnica je res sila preprosta. Za osnovo sem vzela 300 gramski bel karton, na katerega sem za ozadje nalepila papir iz seta vzorčastih papirjev ‘Topla jesen’, ki so novost zadnje izdane jesensko-zimske kolekcije pri Najlepšem paru. Na spodnji del voščilnice sem zalepila trak belega papirja, na katerega sem z nežno modrim prahom toplotno embossirala napis ob rojstvu (štampiljke ‘Veselje ob rojstvu’ – Najlepši par). Zraven napisa sem dodala še nekaj belih Nuvo Crystal Dropsov. Nad sam napis sem zalepila prikupnega slončka (štampiljke in šablone ‘Pri slonovih – Najlepši par), ki sem ga tokrat celo imela že pobarvanega. Ja, včasih se zgodi, da si kakšen motiv pobarvam “na rezervo” in potem te pobarvani izrezi pridno čakajo v škatlici na hude čase, ko je časa za barvanje premalo. Iz njegovega rilčka so na koncu le še poleteli trije modri srčki za tri člane novopečene družinice. 🙂

Kaj ni zares preprosta voščilnica? Tudi barvno je zelo minimalistična, ampak na koncu se mi je na njej zdelo vse čisto tako, kot mora biti in nič mi ni manjkalo. Potrebno je bilo le še zapisati voščilo in prikupno voščilnico odnesti do najbližjega poštnega nabiralnika. Upam, da je mlado družinico prejetje voščilnice razveselilo in polepšalo že tako ali tako lepe dneve z novim družinskim članom.

Voščilnico prijavljam v:
galerijo meseca oktobra – Najlepši par
– galerijo Jesen in zima – Najlepši par
– izziv #23 Siva kot miška – Vesela hiška

2 komentarja

  • Valerija

    Kako ljubka voščilnica za dobrodošlico malemu fantku. Čudovita je! Hvala, da si se pridružila našemu izzivu v Veseli hiški.
    Valerija DT

  • Veana R.

    Kako prisrčen slonček v sivi in modra kombinacija se odlično poda zraven. Zelo luštkano ! Hvala za obisk v Veseli hiški ina naj se te sreča dotakne. Objem, Veana R.DT

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja