Ustvarjalo se je...

Mačja voščilnica

Kar nekaj časa je minilo, odkar sem se nazadnje oglasila. Življenje včasih namreč ne gre čisto po tistih tirnicah, ki jih imaš sam v mislih. Danes vam predstavljam voščilnico, ki sem jo izdelala že oktobra in je bila namenjena gospodični, ki obožuje mačke, zato je bilo seveda nujno potrebno vključiti mucke.

Ob misli na mucke sem takoj pomislila na štampiljke in šablone ‘Mačje navihanke’ od Najlepšega para. Za začetek sem zato odtisnila štiri mucke in jih pobarvala z Distress Ink-i. Prav tako sem z Distress Ink-i pobarvala tudi ozadje, ki pa sem ga še rahlo poškropila z vodo, da so barve reagirale. Odločila sem se, da enega mucka postavim v čeber z zelenjem, zato sem posegla po šablonah ‘Potonike’ (Najlepši par). Ker pa je šlo za voščilnico za okrogli rojstni dan, sem iz Mavelu-jevega kompleta Vesela druščina izrezala in pobarvala še dva balona, na katera sem prilepila številki.

Odločila sem se tudi za malce posebno obliko voščilnice. Trije mucki so vidni že takoj, ko prejemnik dobi voščilnico v roke, en pa se skriva še v notranjosti. V notranjosti se skriva tudi drobno voščilce (štampiljke Mavelu).

Na koncu je nastala ena zares igriva in barvita mačja voščilnica, ki je le še čakala, da razveseli slavljenko.

Upam, da se bo življenje sedaj malce normaliziralo in se bom tudi v mojem ustvarjalnem brlogu malce pogosteje oglasila. Nekaj letošnjih voščilnic imam še za pokazati, med njimi pa seveda ne bodo manjkale božično-novoletne. En ustvarjalen pozdrav vsem.

Izdelek prijavljam v:
galerija meseca decembra – Najlepši par

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja